Formand

Robin Benjamin

Under opdatering.

 

Næstformand

Beth Magnussen

Beth er mor til Thea Jensen, som træner i klubben. Thea har gået til taekwondo siden 2013 og træner primært teknik. Beth arbejder til dagligt som kundedatakonsulent hos Frederiksberg Kommune og i fritiden læser hun HD. Beth er næstformand i bestyrelsen og hendes virke består i at skabe struktur i bestyrelsesarbejdet og i klubben. Derudover står hun for sponsorsøgning sammen med Ann.

 

Medlem

Young Nguyen

er far til Marcus Nguyen, som træner i klubben. Marcus har gået til taekwondo før og siden Sundby Taekwondos start i 2011. Marcus er sortbælte, kamp- og teknikudøver. Marcus dyrker pt. teknik på eliteniveau. Young har tidligere dyrket karate, taekwondo og andre former for kampsport. Fitness og meditation holder ham i form til daglig.
 
Youngs virke som medlem af bestyrelsen består i at skabe sikkerhed og en fremgangsmodel for Sundby Taekwondo, hvor forældre og medlemmerne også er med i selve processen og ikke kun ledere alene, der står for ansvaret.

 

 

Medlem

Karina Hjorth Kristensen

Under opdatering


 

Medlem - suppleant

Susan Hemmje Allerup

Under opdatering.

 

Medlem - suppleant

Ann Helsfelt

har dyrket taekwondo i Sundby Taekwondo klub siden klubben åbnede for voksenholdet i 2013. Ann arbejder til daglig som assistance redder i Falck Danmark.

Hendes virke som medlem i bestyrelsen er sponsorsøgning, og hvad der hører sig under den kategori. Desuden står hun også for registrering af lånte taekwondoudstyr.

 

Kasserer

Mohamed Chikri

startede til taekwondo tilbage i 1986. I 2011 åbnede han sammen med Robin Benjamin Sundby Taekwondo Klub. 

Mohamed brænder for arbejdet som træner og for at hjælpe elever at nå deres mål gennem respekt, disciplin og udholdenhed. Mohamed ønsker, igennem sin trænergerning, at være med til at fremme sundhed i både krop og sind. Som træner skal man være fleksibel og tålmodig, kunne skabe respekt om sig selv og opgaven og være god til at lære fra sig.